Óbudai Almáskert Óvoda

Alapítvány – Almáskert

     

 

     

     

 

 

Kérjük hogy adója 1 %-val támogassa óvodánk alapítványát!

Adószám: 18076994-1-41 

Bankszámlaszám: 10102103-31073004-00000008 (Budapest Bank)

A Zöld Almák Óvodai Alapítvány 1995-ben azzal a szándékkal került megalapításra, hogy anyagi forráslehetőséget tudjunk biztosítani olyan célok megvalósításához, amelyek gyermekeink óvodai életét tartalmasabbá, kényelmesebbé, esztétikusabbá, biztonságosabbá teszik és az itt dolgozó felnőttek munkakörülményeit javítják, minőségi munkavégzésüket ösztönzik.

Ezeknek a főbb célok megvalósítása érdekében:

  • Eszközfejlesztés:

Az óvoda központi költségvetéséből a működési költségeken felül nagyon kevés jut eszközfejlesztésre, ezért évről évre alapítványunk megvalósítási céljaiban kiemelkedő szerepet kap az eszközfejlesztés mind az óvoda épületén belül, mind az óvoda udvaron. A több éves fejlesztőmunka eredményeként esztétikus, biztonságos és korszerű környezetben nevelkedhetnek a hozzánk járó gyermekek.

  • Felújítási munkák az egészséges környezetért:

A fenntartó által biztosított költségvetésből felújítási munkálatok elvégzésére sem jut elegendő forrás. Az elmúlt 15 évben az alapítványunk támogatásával tudtunk festési, burkolási munkákat megvalósítani, amik elengedhetetlenül fontosak, hogy gyermekeink egészséges és biztonságos környezetben tölthessék mindennapjaikat.

  • Kulturális programok szervezése:

Kiemelkedően fontos számunkra, hogy minél több színvonalas kulturális élményt biztosítsunk a nálunk nevelkedő gyermekek számára. Ügyelünk arra, hogy az ehhez szükséges anyagi forrás ne legyen megterhelő a családok számára. Ebben szintén nagy segítséget nyújt az alapítványunk, mert pályázati illetve egyéb forrásokból részben vagy egészben finanszírozni tudjuk a belépőjegyek, utazási költségek árát, különösen az arra rászoruló gyermekek számára.

Korábbi sikeres pályázatok, projektek:

Zöld Almák Alapítvány pályázatai, projektjei

Alapítványi beszámolók: 

Zöld-Almák-Óvodai-Alapítvány-2021-2022

Zöld-Almák-Óvodai-Alapítvány-2018-2019

OSZD MEG HA TETSZETT!